حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

فعالیت العربیه و الحدث در عراق تعلیق شد

مقامات عراقی از تعلیق فعالیت چند شبکه سعودی در این کشور خبر داده اند. العربیه و الحدث از جمله شبکه هایی هستند که در تهییج آشوب ها نقش بسزایی ایفا کرده و موقتا فعالیت شان تعلیق شده است.
تاریخ انتشار: ۰۱:۱۴ - ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 25
کد خبر: ۲۸۷۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ با وجود گذشت قریب به دو ماه از آغاز اعتراض ها در عراق، همچنان آرامش در این کشور حکمفرما نشده است. کمیساریای عالی مستقل حقوق بشر در عراق روز گذشته اعلام کرد که در تظاهرات ضد دولتی امروز 6 نفر کشته و 158 تن دیگر نیز مجروح شدند.

 

ایجاد بی ثباتی در عراق موجب شده تا شماری از گروه های آشوب طلب با بهره گیری از فضای یاد شده زمینه تضعیف دولت عبدالمهدی را فراهم آورند. در این میان رسانه های وابسته به سعودی نقش بسزایی ایفا نموده اند.

 

از همین رو دولت عراق روز یکشنبه اعلام کرد که مجوز فعالیت 8 شبکه تلویزیونی از جمله چند شبکه سعودی را به دلیل نقض اصول حرفه‌ای به مدت سه ماه معلق می‌کند.

 

به نوشته پایگاه خبری شبکه «تی‌آر‌تی عربی»، دولت عراق طی بیانیه‌ای اعلام کرد که دفتر ۸ شبکه تلویزیونی و ۴ رادیو را به دلیل نقض اصول حرفه‌ای و تحریک معترضان، به مدت ۳ ماه مسدود کرد.

 

بر اساس بیانیه کمیسیون ارتباطات و رسانه عراق، شبکه‌های «العربیه»، «الحدث»، «ان‌آر‌تی»، «ای‌ان‌بی»، «دجله»، «الشرقیه»، «الفلوجه»، «الرشید» و «هنا بغداد» و رادیوهای «الناس»، «سوا»، «اذاعه الیوم» و «نوا»، رسانه‌هایی هستند که فعالیت آن‌ها به مدت سه ماه تعلیق شده است.

 

این کمیسیون به پنج شبکه «السومریه»، «اسیا»، «رووداو»، «اسکای نیوز عربیه» «قناة اور» هم تذکر داده است.

 

عراق از ابتدای ماه گذشته میلادی صحنه اعتراضات بوده است.

 

بغداد پیش از این هم چند رسانه سعودی از جمله العربیه و الحدث را به تحریک معترضان به آشوب متهم کرده بود. عراق همچنین هم مجوز فعالیت شبکه «الحرة» وابسته به وزارت خارجه آمریکا را به دلیل توهین به مرجعیت و انتشار اخبار کذب، تعلیق کرده بود.

ارسال نظر
آخرین اخبار